Deurvisie... Uw entree, uw persoonlijkheid

Kunststof of aluminium kozijnen


DeurVisie biedt haar volledige collectie aan in nagenoeg alle kleuren en uitvoeringen die gebruikt worden. Of u nu kunststof kiest of aluminium, bouwt of verbouwt. U vindt steeds een voordeur die in exact dezelfde kleur (structuurfolie, poederlak of gespoten lak) en afwerking geleverd zal worden.

Persoonlijke lijn


Het assortiment van DeurVisie omvat niet alleen standaard producten. Wij kunnen uw uitzonderlijke creatie omzetten tot “de deur naar je leven”. Bovendien kunt u ook kiezen om één van onze ontwerpen te laten aanpassen, zodat uw voordeur voor 100% uw eigen stijl en smaak uitstraalt.

Maatvoering


Bij een groot aantal modellen kan het ontwerp van de deur aangepast worden aan de hoogte/breedteverhouding van uw deuropening. Een passende deur bij renovatiebouw én nieuwbouw.

Sierlijsten


DeurVisie heeft haar eigen sierlijst ontworpen. De sierlijsten zijn van aluminium, geëxtrudeerd en verkleefd met structuurfolie. Door te kiezen voor een model met aanpasbare sierlijsten krijgt u een voordeur met perfecte proporties. Met deze sierlijke en stijlvolle asymmetrische lijsten kunt u uw kunststof eenvoudig voordeur toch een stijlvolle uitstraling geven.

(On)Vervangbaar glas


Onvervangbaar glas biedt u het voordeel dat de binnenzijde van de voordeur zo puur mogelijk is. Echter bij glasbreuk echter dient de deurvulling vervangen worden. Bij vervangbaar glas is het mogelijk enkel het glas te vervangen, echter zullen aan de binnenzijde altijd glaslijsten zichtbaar blijven.

10 Jaar garantie


DeurVisie werkt met alleen hoogwaardige kwalitatieve materialen. Daarom biedt DeurVisie 10 jaar garantie op het deurpaneel, deurkader en kozijn. Op hang en sluitwerk geldt een garantietermijn van 2 jaar.

 
 

Deurvisie

Uw entree, uw persoonlijkheid